
tölkki tomaatti-oliivipastakastiketta
juustoraastetta
mozzarellaa
tomaatteja
vihreää pestoa
oreganoa
Laita pizzapohja(t) pellille leivinpaperin päälle ja sivele pastakastike pintaan. Ripottele juustoraastetta reippaasti. Peitä raaste viipaloiduilla mozzarella- ja tomaattisiivuilla, sekä sipaise näiden pintaan pestoa. Ripottele päälle vielä oreganoa.
Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 15 min.
Tomaatti-OLIIVIpastakastike luonnollisesti epäilytti minua ja ostotapahtumassa päässäni pyöri kimppu ajatuksia miten oliivi ilmenee ko. kastikkeessa. Johtopäätökseni oli, että puristettuna, mutta ilokseni siellä olikin kokonaisia oliiviviipaleita.

Maanantai-iltana olin niin kanttu vei, etten jaksanut miettiä sen enempää tiistain ruokaa. Onneksi kaapista löytyi valmis pussi kasvishernekeittoa. Se olikin oikein hyvä valinta, eikä edes unohtunut sinappi häirinnyt makuelämystä. Tätä tulee varmasti jatkossakin käytettyä.
Koska koko alkuviikko ahkerasti vegeiltiin, palkitsin itseni cobb-salaatilla, jonka reseptin esittelin jo aiemmin blogissa. Siinä on salaatti minun makuuni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti