torstai 25. huhtikuuta 2019

Kanasalaatti

Salaatti-idealaarini ammotti tyhjyyttään, koska aiemmin suunnittelemani pekonisalaattihässäkkä muototui kesken kaiken makoisaksi liha-ateriaksi, jota ei hyvällä mielikuvituksellakaan voinut laskea salaatiksi. Olin toki ostanut sitä varten jo valmiiksi porkkanaa ja ruukun persiljaa, jolle nyt piti keksiä käyttöä. Annoin puolisolleni tehtäväksi etsiä hyvä resepti, joka sisältää noita molempia ja sainkin statseja vastaan reseptin. Kana nyt vain sopii niin hyvin salaatteihin, niin jälleen oikein hyvää kanasalaattia, olkaa hyvät.

 Kanasalaatti

400g kanasuikaleita tai 3 koipireittä 
2 vapaavalintaista salaattia (käytin vaihteeksi jääsalaattia)
1 porkkana
1 prk fetajuustoa
kurkkua
persiljaa

Kypsennä kanat. Kuori ja suikaloi porkkana, kuutioi kurkku, revi salaatti ja maun mukainen määrä persiljaa. Valuta fetat. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.   

Sanotaan näin, että käytin yhden ruukun salaattia ja puolikkaan kurkun, koska tarkoitus oli syödä tasan yksi päivä salaattia. Tällä miksillä kanan määrä oli hyvinkin sopiva annokseen. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti