”Kasvisruoka on pahaa ja ainekset
epäilyttäviä. Kasvisruokia on vaikea (mahdotonta) valmistaa, koska
niistä puuttuu se oleellinen ”ruoka”-ainesosa, eli liha, kala
tai kana. Ihme hippeilyä ja maailmanpelastusta. Jos kerta niin
paljon tekee mieli purra vain porkkanaa, niin miksi kasvisNAKKEJA ja
muita lihankaltaisia vegeruokia sitten valmistetaan? Ihminen on
lihansyöjä, ei alkuihmisetkään mitään nyhtökauraa vetäneet
vaan mammutin jalkaa. Vegepaska veks ja pekonia pöytään, amen!”
Tuossa ovat minun lähtökohtani
kasvisruokaan. Kunnes armaani loihi lausumahan armon päivänä 25.02.2019, että olisi hyvä
pitää kerran viikossa kasvisruokapäivä. Voisimme tehdä osamme
ilmastonmuutoksen torjunnassa ja syödä samalla hieman
terveellisemmin. Kasvisruoka aiheuttaa aina välittömän
uhmaikäkohtauksen, joten julistin että pidetään myös kerran
viikossa salaattipäivä sitten. Luterilaisittain maksimoidaan
kärsimys aina kun se on mahdollista. Hymy pyllyyn ja parsaa järsien
kohti parempaa maailmaa ja pidempää ikää.
Tämä blogi on ruokapäiväkirja,
jolla joko yritän todistaa lihanhimoiset teesini oikeaksi tai
vaihtoehtoisesti kumota kammottavia epäluulojani kasvisruokia
kohtaan. Ja kerta tähän vegepelleilyyn on lähdetty, niin tehdään
se sitten kunnolla ja testataan oikeasti millä lihan voi korvata
ravintoarvot edes suurinpiirtein säilyttäen.
Kiljuntuoksu koekeittiööni
pöllähtelee joko ruisleipätaikinasta tai vaihtoehtoisesti
korkatusta turvakaljasta (koska eihän tätä aina ihan selvinpäin
kestä). Tervetuloa minun via Dolorosalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti